Max Flygstaden

Max Flygstaden Halmstad serverar dagens lunch.  Här hittar du information om och hur tidigare besökare upplevde Max Flygstaden.

Visa alla lunchställen >>

Max Flygstaden

Kundvägen 2, 302 41 Halmstad

Annons ▼

Dagens lunch - Max Flygstaden

Hamburgare är ett klassiskt och gott val för lunch, och på Max Flygstaden kan du välja mellan olika varianter med olika tillbehör. Kanske finns det en hamburgare med ost, bacon och lök, eller en med avokado och sallad. Du kan också välja mellan olika såser och bröd, så att du kan skapa en hamburgare som passar just dina smaklökar.

Max är en av Sveriges mest populära och äldsta burgarkedjor. Med en början i Gällivare 1968 har de utvecklats till en av Sveriges största hamburgerkedjor med cirka 150 restauranger runt om i landet som säljer burgare, sallader och andra goda rätter. En av deras senaste tillskottet är Max Halmstad, belägen i Flygstaden, vilket ger Halmstadsborna möjlighet att äta goda hamburgare  tillagade med hög kvalitet och av svenskt kött.

Genom åren har Max blivit ett nationellt varumärke. Idag finns det restauranger runt om i Sverige, från Malmö till Kiruna, som serverar deras goda mat till hungriga gäster. Förutom att erbjuda traditionella burgare med hög kvalitet och lokala råvaror erbjuder de även veganska alternativ som vegeburgare gjord på soja- och veteprotein.

 

ANNONS ▼

Besök också

© 2017-2024 MARTIN IVARSON
Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare
Med reservation för eventuella felskrivningar, ändrade uppgifter och prisändringar.​